Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesen

Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesen

Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesen

Az ónix ásvány története, jellemzői

A történelem mélyén megbúvó ónix ásvány számos civilizációban varázslatosnak és rejtélyesnek számított. Az emberiséggel együtt szállt versenybe az idővel, mégis időtlen szépsége és különleges tulajdonságai ma is lenyűgözik a kristályok és ásványok kedvelőit. Ismerjük meg az ónix ásvány izgalmas történetét és fontos jellemzőit, melyek életerőt adhatnak az embernek.Az ónix ásvány rövid története és eredete: Az ónix ásvány neve a görög „ónyx” szóból ered, melyet „körömnek” is fordíthatunk. Az ónixot már az ókori Egyiptomban és Görögországban is használták, gyönyörű ékszerek készítésére és mágikus célú tárgyak díszítésére. Az ásványok világában az ónixot általában a kvarccal együtt említik, mivel az ónix is a kvarc-család tagja. Az ősi hindu és arab kultúrákban az ónixot oltalmazó és gyógyító tulajdonságokkal ruházták fel. A középkorban Európában a védőkőként ismerték, melyet a gonosz szellemek és negatív energiák ellen használtak.

Főbb jellemzői és színskálája: Az ónixot egyedülálló szalagmintázata teszi könnyen felismerhetővé. Általában fekete alapon fehér vagy barna sávokkal rendelkezik, de előfordulhat piros, kék vagy zöld árnyalatú változata is. Az ónix keménysége 7 Mohs-skálán, ami azt jelenti, hogy viszonylag ellenálló az ütésekkel és karcolásokkal szemben. Az ásvány felülete lehet matt vagy fényes, attól függően, hogyan csiszolták meg.

Az ónix különleges jellemzője, hogy az évszakokhoz, az életciklushoz és a természethez kapcsolódóan különböző tulajdonságokat és energiákat hordoz magában. Színskálája lehetővé teszi, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb árnyalatot, mely harmonizál az életeddel és céljaiddal.

Az ónix spirituális kapcsolatot képes kialakítani viselőjével. Erősíti az önbizalmat és a belső harmóniát, miközben segít megvédeni a negatív energiáktól. Az ónixot gyakran használják meditáció során, mivel segít csökkenteni a stresszt és szorongást, valamint elősegíti a lelki béke elérését.

Az ónix ásvány egyszerre hordozza az ősi múlt rejtélyét és a modern ember életminőségének javítására szolgáló lehetőségeket. Ha úgy érzed, hogy szükséged van az életerőd fokozására és a lelki egyensúly megteremtésére, az ónix segítségedre lehet a mindennapokban. Legyen az egy szép nyaklánc, egy elegáns karkötő vagy egy ásványi kövekkel díszített szobor, az ónix mindig melletted lesz, hogy erőt adjon és támogassa a spirituális utadon.

Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesen
Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesenAz ónix ásvány életerőre gyakorolt hatása 

Az ónix ásvány régóta ismert a spirituális világban az életerő fokozásának és a belső erő megébresztésének eszközeként. Ez a lenyűgöző kő nem csupán egy díszítő elem, hanem valódi varázslatos tulajdonságokkal bír, amelyek segítenek az embernek elérni a belső harmóniát és vitalitást. Ismerjük meg, hogyan hat az ónix ásvány az életerőnkre és hogyan segíthet nekünk megtalálni a bennünk rejlő erőt!

Az ónix és a spirituális kapcsolat: Az ónix ásvány mély és erőteljes kapcsolatot képes kialakítani viselőjével. A hagyományos hiedelmek szerint az ónix a spirituális védelmező, amely elnyeli a negatív energiákat és visszatartja azokat. Ezáltal segít megvédeni minket a külvilág negatív hatásaitól, és támogat minket abban, hogy pozitívabban és erőteljesebben éljük az életünket.

Az ónix energetikai tulajdonságai: Az ónix ásvány energiái közé tartozik az erő, a kitartás és a személyes hatalom. Amikor viseljük, vagy csak a közelünkben tartjuk ezt a különleges követ, érezzük, hogy az életerőnk felerősödik, és könnyebben küzdhetünk meg az élet kihívásaival. Az ónix támogatja a belső fókuszunkat és segít abban, hogy kiaknázzuk a bennünk rejlő potenciált.

Az életerő fogalma az ónix perspektívájából: Az ónix ásvány hozzájárul ahhoz, hogy megtapasztaljuk az életerő igazi jelentését és erejét. Az életerő nem csupán a fizikai testünk erősségét jelenti, hanem a lelkünk és a szellemünk erejét is. Az ónix ásvány támogatja a test-lélek-szellem hármasság egyensúlyát, és segít abban, hogy az életünk minden területén erősnek és harmonikusnak érezzük magunkat.

Az ónix ásvány fizikai és mentális hatásai: Az ónix pozitív hatásai nem csupán a szellemi síkon jelentkeznek, hanem a testünkre is kihatnak. Az ásvány segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást, ami az életünk részévé vált. Ezenkívül erősíti az immunrendszert és javítja az általános fizikai állapotot. A mentális síkon segít a döntéshozatalban és növeli az önbizalmat, ami fontos szerepet játszik az életerő és vitalitás megőrzésében.

Az ónix ásvány energiájának használata: Az ónix ásvány energiájának használata sokféle módon lehetséges. Az ékszerek formájában viselve állandóan érezhetjük hatását, míg meditáció közben lehetőségünk van még mélyebb kapcsolatot kialakítani vele. Az ónix kövek elhelyezése a hálószobában vagy a munkaterületen is segíthet abban, hogy jobban érezzük magunkat és hatékonyabban dolgozzunk.

Az ónix ásvány ereje hozzájárul ahhoz, hogy felfedezzük a bennünk rejlő erőt és az életünk valódi értelmét. Használd ki ezt az ősi és rejtélyes követ, és ébredj rá, hogy a belső erőd mindig benned van, csak meg kell találnod és ki kell használnod azt a boldog és sikeres élet eléréséhez.Az ónix ásvány fizikai és mentális hatásai 

Az ónix ásvány különleges és titokzatos tulajdonságai nem csupán a spirituális világban játszanak fontos szerepet, hanem a testünk és az elménk egészségének megőrzésében is kulcsszerepet játszhatnak. Ismerjük meg az ónix ásvány fizikai és mentális hatásait, melyek életünk minden területén segíthetnek a harmónia és a jóllét elérésében.

Fizikai hatások: Az ónix ásvány jelentős pozitív hatással van a fizikai egészségünkre. Energetizáló tulajdonságai révén segít enyhíteni a stressz és a fáradtság okozta kellemetlenségeket. Az ónix ásvány viselése vagy a közelünkben tartása segít felépíteni egy belső védelmi pajzsot, mely megvéd minket a negatív energiáktól és a környezetünkben található káros sugárzásoktól.

Az ónix gyógyító hatású az immunrendszerre, mivel segíti a testünk saját védekező mechanizmusainak megerősítését. Ezáltal csökken a betegségekkel való fogékonyságunk, és az egész szervezetünk egészséges működése támogatott. Az ásvány használata stresszes időszakokban különösen ajánlott, mivel segít kiegyensúlyozni az érzelmi állapotunkat és megőrizni a nyugalmunkat.

Az ónix ásvány pozitív hatást gyakorol az emésztőrendszerre is. Az emésztési problémákkal küzdők számára segít enyhíteni a panaszokat és javítani a tápanyagok felszívódását. Ezenkívül erősíti a csontokat és az izmokat, így segít megelőzni a mozgásszervi megbetegedéseket és az izomfájdalmakat.

Mentális hatások: Az ónix ásvány rendkívül hatásos az érzelmi állapot és az elménk harmóniájának megteremtésében. Segít csökkenteni a szorongást és a stresszt, valamint javítja a koncentrációt és a fókuszt. Az ásvány által nyújtott biztonságérzet és belső béke hozzájárul ahhoz, hogy pozitívan és produktívan nézzünk szembe a mindennapi kihívásokkal.

Az ónix ásvány segíti az önbizalom növelését és az önelfogadást. Amikor viseljük vagy használjuk az ónixot, erősíti az önmagunkkal való kapcsolatot és összhangot teremt bennünk. Ezáltal könnyebben találjuk meg a saját utunkat az életben, és bátrabban vesszük fel a küzdelmeket.

Az ásványt meditáció során is hatékonyan alkalmazhatjuk. Meditáció közben az ónix segíti az elménk csendesítését és a belső béke megtalálását. Ezáltal mélyebb kapcsolatba kerülünk a belső énünkkel és a spirituális oldalunkkal.

Az ónix ásvány különleges ereje és gyógyító hatásai segítenek fenntartani az egészséges testi-lelki egyensúlyt. Az ónix ásványt érdemes beépíteni mindennapi életünkbe, legyen az egy csodálatos ékszer vagy egy gyógyító kövekkel díszített kristálygyűjtemény. Az ónixban rejlő pozitív energia segít bennünket abban, hogy felébredjünk a saját belső erőnkre, és boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet éljünk.Az ónix ásvány használata és ápolása

Az ónix ásvány lenyűgöző tulajdonságai és hatásai miatt nem csoda, hogy sokan választják az életük részévé. Azonban fontos, hogy megfelelően használjuk és gondoskodjunk róla, hogy mindig megőrizze eredeti energiáját és varázslatos tulajdonságait. Ismerjük meg, hogyan alkalmazhatjuk és ápolhatjuk az ónix ásványt, hogy mindig velünk legyen, és segítse boldogságunk és jólétünk megőrzését!

Használati tippek:

 1. Viselés: Az ónix ásvány energiája legjobban közvetlenül a testünk közelében hat, ezért érdemes ékszer formájában hordani, például nyaklánc, karkötő vagy gyűrű formájában. Ezzel a módszerrel folyamatosan érezhetjük az ónix pozitív hatásait az életünk minden területén.
 2. Meditáció: Az ónix tökéletes társ lehet a meditáció során. Vegyünk egy kis darabot az ónixból a kezünkbe, és koncentráljunk a követ körülvevő energiára. Ez segít elcsendesíteni az elmét és mélyebb kapcsolatba kerülni az ásvány rezgéseivel.
 3. Helyezés a közelünkben: Az ónix ásványt elhelyezhetjük a munkaterületen, az otthonunkban vagy akár az autónkban. Ennek révén a kő energiája körülöttünk marad, és támogat bennünket a mindennapi kihívásokban és stresszes helyzetekben.
 4. Kombináció más ásványokkal: Az ónixot más kristályokkal is kombinálhatjuk, hogy erősítsük és kiegészítsük az ásványok energiáit. Például a rózsakvarc és az ametiszt kombinációja az ónixszal segíthet az érzelmi egyensúly elérésében és a spirituális fejlődésben.

Ápolási tanácsok:

 1. Tisztítás: Az ónix ásvány időről időre megtisztítása fontos, hogy eltávolítsuk róla az összegyűlt negatív energiákat. Használjunk langyos szappanos vizet és egy puha kefét az ónix alapos tisztítására, majd alaposan öblítsük le, és szárítsuk meg egy puha kendővel.
 2. Töltés: Az ónix energetikai feltöltése is szükséges, különösen akkor, ha hosszabb ideig nem használtuk. Tegyük az ónixot közvetlen napfénybe vagy éjszakára a holdfényre, hogy visszanyerje eredeti energiáit.
 3. Megóvás: Az ónix keménysége miatt nem hajlamos könnyen karcolódni, de azért ügyeljünk rá, hogy ne kerüljön éles tárgyakhoz vagy kemény felületekhez, hogy megőrizze szépségét és csillogását.

Az ónix ásvány használata és ápolása segítséget nyújt abban, hogy mindig a legjobb formában legyen, és folyamatosan támogassa a testi és lelki egészségünket. Legyen az egy hűséges társ meditáció során vagy egy kedves ékszer, az ónix mindig mellettünk lesz, hogy felélesztse a belső erőnket és segítsen elérni a boldog és harmónikus életet.

Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesen
Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesenAz ónix ásvány a hagyományos gyógyászatban és az alternatív terápiákban 

Az ónix ásvány nem csupán a különleges megjelenésével és energetikus tulajdonságaival hódítja meg az embereket, hanem számos hagyományos és alternatív gyógyászati módszerben is fontos szerepet játszik. Az ősi időktől fogva az ónixot gyógyító és védő tulajdonságokkal ruházták fel, és ma is megtalálható a modern terápiákban. Ismerjük meg az ónix ásvány varázslatos hatását a gyógyászatban, melynek köszönhetően egyre többen fedezik fel ezt a lenyűgöző követ egészségük és jól-létük megőrzése érdekében.

Hagyományos gyógyászatban: Az ónix ásvány gyógyászati felhasználása több ezer évre nyúlik vissza. Az ókori görögök és rómaiak is rendszeresen használták az ónixot különböző betegségek kezelésére és a testi-lelki egyensúly megteremtésére. Az ónixot gyakran használták a szemészeti problémák, valamint a bőr és a húgyutak betegségeinek enyhítésére.

A hagyományos kínai orvoslásban az ónix ásványt az életenergia, vagyis a „chi” felerősítésére és az energiablokkok oldására használták. Úgy vélték, hogy az ónix segít az életenergia szabad áramlásában a testben, így hozzájárul a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez és a betegségek megelőzéséhez.

Alternatív terápiákban: Az ónix ásvány számos alternatív terápiás módszerben is megtalálható. A kristályterápiában az ónixot gyakran használják a negatív energiák elnyelésére és a testből való kiáramlására. Ezenkívül az ásványt gyakran használják a gyulladásos megbetegedések, az álmatlanság és a stressz enyhítésére.

A reiki és más energetikai terápiák során az ónix segíthet a testi blokkok feloldásában és az energiák egyensúlyba hozásában. Az ónix ásványt gyógyító kőként alkalmazzák, amely segít megnyugtatni az elmét és megteremteni a belső béke állapotát.

Az ónix ásvány ereje az alternatív terápiákban az emberek egyre növekvő érdeklődését vonzza magára. A modern élet stresszes és gyors tempójában az ónix lehet az egyensúly és a nyugalom forrása, melyre mindannyiunknak szüksége lehet.

Az ónix ásvány hagyományos gyógyászatban és az alternatív terápiákban egyaránt meghatározó szerepet játszik az évezredek óta. Az ősi kultúrákhoz kötődő múltja és a modern gyógyászatban való elismertsége egyaránt alátámasztja lenyűgöző tulajdonságait. Bármilyen módon is választjuk az ónix használatát, a kő varázslatos energiája mindig segíteni fog nekünk abban, hogy egészségünk és lelki egyensúlyunk megőrzésére összpontosítsunk.Az ónix ásvány és az életenergia egyensúlya 

Az életenergia, vagy ahogy a keleti filozófiákban is ismerjük, a „chi”, az emberi létezés központi ereje. Az ónix ásvány éppen ebben a csodálatos energetikai összhangban játszik fontos szerepet, segítve az embereket abban, hogy harmóniába hozzák testedet és lelkedet. Fedezzük fel, hogyan járul hozzá az ónix az életenergia egyensúlyához, és segít minket abban, hogy elérjük a belső békét és boldogságot.

Az életenergia és az ónix kölcsönhatása: Az ónix ásvány képes kapcsolatot létesíteni az életenergiával, és támogatja annak szabad áramlását a testünkben. Az ókori kultúrákban az ónixot erőteljes védőkőként tartották számon, amely megőrizte és megerősítette az életenergiánkat. Ma is tudjuk, hogy az életenergia szabad áramlása nélkül az egészséges és boldog élet elérése kihívásokkal teli lehet.

Az ónix ásvány és a test-lélek-szellem harmóniája: Az ónix segít összehangolni a testet, a lelket és a szellemet, így segítve a harmónia elérését az emberi létezés különböző síkjain. Amikor az életenergia szabadon áramlik a testünkben, megszabadulunk a blokkoktól és az energiablokkoktól, amelyek akadályozhatják a teljes potenciálunk kibontakozását.

Az ónix és a stressz enyhítése: A modern élet gyakran tele van stresszel és aggodalommal, amelyek kihatnak az életenergiánkra és az egész szervezetünkre. Az ónix ásvány képes enyhíteni a stresszt és megnyugtatni az elmét, segítve bennünket abban, hogy jobban kezeljük a mindennapi kihívásokat és problémákat.

Az ónix és a meditáció: Az ónix ásvány tökéletes társ a meditáció során. Az elménk megnyugtatása és a belső béke elérése érdekében könnyedén kapcsolatba léphetünk az ónix energiájával. A meditáció segít elérni az életenergia egyensúlyát, és mélyebb kapcsolatba kerülni önmagunkkal és a világegyetemmel.

Az ónix ásvány ereje és az életenergia összhangja segít minket abban, hogy boldogabb és teljesebb életet éljünk. Az ónix fenséges varázsa mindig mellettünk van, hogy segítsen megtalálni és megőrizni a testünk és lelkünk egységét, valamint megerősíteni az életenergiánkat, mely az egész létezésünk alapja.

Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesen
Az ónix ásvány ereje: Életerő fokozás természetesenAz ónix ásvány élettani hatásai és tudományos kutatások 

Az ónix ásvány varázslatos vonzereje és életenergiára gyakorolt hatása nem csupán a spirituális világban rejlik, hanem a természettudományok érdeklődését is felkelti. A modern kutatások egyre inkább felfedezik az ónix élettani hatásait és pozitív hatásait az emberi testre és szellemre. Fedezzük fel az ónix ásvány élettani hatásait és a tudományos kutatásokat, amelyek megerősítik a kő egészségre gyakorolt pozitív hatásait.

Az ónix élettani hatásai: Az ónix ásvány rendkívül sokoldalú és pozitív hatással van az emberi testre és szellemre. Számos fizikai és mentális előnyt nyújt, melyek segítenek az egészség és jól-lét fenntartásában.

 • Stressz és szorongás csökkentése: Az ónix nyugtató hatása enyhíti a stresszt és szorongást, segítve az elmét a megnyugvásban és a belső béke megtalálásában.
 • Immunrendszer támogatása: Az ónix ásvány erősíti az immunrendszert és segít a betegségekkel szembeni védekezőképességünk növelésében.
 • Emésztőrendszer egészsége: Az ónix ásvány segíthet enyhíteni az emésztőrendszer problémáit és javítja a tápanyagok felszívódását.
 • Csontok és izmok erősítése: Az ónix támogatja a csontok és izmok egészségét, így hozzájárul a mozgásszervi megbetegedések megelőzéséhez.
 • Önbizalom és koncentráció: Az ónix segít növelni az önbizalmat és fokozza a koncentrációt, mely pozitív hatással van a mindennapi életünkre.

Tudományos kutatások: Bár az ónix ásvány spirituális és gyógyító tulajdonságait régóta ismerjük, a modern tudomány is egyre inkább felfedezni kezdi a kő élettani hatásait.

 • Negatív ionok kibocsátása: Tudományos kutatások kimutatták, hogy az ónix ásvány negatív ionokat bocsát ki a környezetébe, melyek kedvező hatással vannak az emberi testre. Ezek az ionok segítik a stressz csökkentését és a hangulat javítását.
 • Fizikai hatások: Az ónix ásvány többek között ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például kalcium és magnézium, amelyek fontosak az egészséges testi működés szempontjából.
 • Gyulladáscsökkentő hatás: Az ónix ásvány gyulladáscsökkentő hatása ismeretes, ami pozitív hatással van az egész szervezet egészségére.

Bár a tudományos kutatások még mindig folyamatban vannak, az ónix ásvány egyre inkább bebizonyítja, hogy nem csupán misztikus és szépséges kő, hanem élettani hatásai révén a test és lélek egyensúlyának megtartásában is fontos szerepet játszik.

Az ónix ásvány nem csupán a spirituális és alternatív gyógyító módszerek kedvelt elemeként érdemel figyelmet, hanem a tudományos kutatások révén is egyre inkább elismerést kap az élettani hatásai tekintetében. Az ónix varázsa a test és a lélek egyensúlyában rejlik, támogatva az egészség megőrzését és a boldog élet elérését.Az ónix ásvány és az életminőség javítása 

Az életminőségünk a boldogság és az elégedettség alapja. Az ónix ásvány, a természet egyik csodálatos kincse, kivételes tulajdonságai révén hozzájárulhat ahhoz, hogy jobb és kiegyensúlyozottabb életet éljünk. Ismerjük meg az ónix ásvány varázslatos hatásait és hogy miként segíthet nekünk az életminőségünk javításában.

Az ónix és az érzelmi egyensúly: Az életminőségünk alapja az érzelmi stabilitás és belső harmónia. Az ónix ásvány segít csökkenteni a stresszt és szorongást, megnyugtatja az elmét, így hozzájárul az érzelmi egyensúly kialakításához. Ha az érzelmi állapotunk egyensúlyban van, képesek vagyunk pozitívabban és nyugodtabban szembenézni a kihívásokkal.

Az ónix és az önbizalom növelése: Az önbizalom hiánya gyakran akadályoz bennünket abban, hogy a legjobb formánkat hozzuk elő és kibontakoztassuk a teljes potenciálunkat. Az ónix ásvány segíti az önbizalom növelését és az önelfogadást, ami kulcsfontosságú az életminőségünk javításában. Amikor magabiztosak vagyunk, könnyebben kezeljük az élet kihívásait és nyitottabbak vagyunk az új lehetőségekre.

Az ónix és a testi egészség: Az egészség és az életminőség közvetlenül összefügg egymással. Az ónix ásvány támogatja az immunrendszert, enyhíti a stressz okozta fizikai kellemetlenségeket és javítja az általános fizikai állapotot. A testünk egészségének megőrzése segít abban, hogy energikusabban és produktívan éljük az életünket.

Az ónix és a spirituális fejlődés: Az életminőségünk nem csupán a külső tényezőktől függ, hanem az is fontos, hogy belsőleg hogyan fejlődünk. Az ónix ásvány segíthet a spirituális fejlődésben és a mélyebb önismeret elérésében. A meditáció során az ónix energiája segít elcsendesíteni az elmét és mélyebb kapcsolatot teremteni a belső énünkkel.

Az ónix ásvány varázsa és pozitív hatásai segíthetnek nekünk abban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt és boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet éljünk. Legyen az egy kedves ékszer vagy egy gyógyító kőként használt kristály, az ónix mindig velünk van, hogy támogasson bennünket az életminőségünk javításában és az életünk meghittebbé tételében.Összegzés 

Az ónix ásvány, a természet egyik csodálatos ajándéka, nem csak a szépségével, hanem gyógyító és energetizáló hatásaival is lenyűgöz bennünket. A hagyományos és az alternatív gyógyászatban egyaránt fontos szerepet játszik az ókori időktől fogva. Az élettani hatásai és az ónix által közvetített pozitív rezgések nem csak a testünket, hanem a lelkünket is gyógyítják.

Az ónix ásvány segít kiegyensúlyozni az érzelmi állapotunkat, csökkenti a stresszt és szorongást, így hozzájárul az érzelmi egyensúly megteremtéséhez és a belső békénk megtalálásához. Az önbizalmunkat növeli és az önelfogadásunkat erősíti, hogy magabiztosan és boldogan nézhessünk szembe az élet kihívásaival.

A testünk egészségének megőrzésében is jelentős szerepet játszik az ónix. Támogatja az immunrendszerünket, enyhíti a fizikai kellemetlenségeket és erősíti a testünket. Emellett segíti a spirituális fejlődésünket, hogy mélyebb önismeretre tegyünk szert és elcsendesítsük az elménket a meditáció során.

Az ónix ásvány varázslatos hatásai és tudományosan alátámasztott élettani hatásai együttesen hozzájárulnak az életminőségünk javításához és megtartásához. Legyen az egy kedves ékszer vagy egy gyógyító kőként használt kristály, az ónix mindig ott van, hogy segítsen nekünk az életünk harmonikusabbá és boldogabbá tételében.

Fedezd fel az ónix ásvány varázslatát és engedd, hogy energiája támogasson a mindennapi életedben. Legyen az életed kincse, mely által az életminőséged új magasságokba emelkedik, és segít megtalálni a boldogságod és belső béke forrását.

 Vissza a főoldalra 
Ásványok A-Z
Ásványok horoszkóp szerint
Mire jó?

Gyógynövény infók

Napi horoszkópFotók: Pixabay, Vistacreate