Angelit ásvány nyugalmat és védelmet hoz

Angelit ásvány

Az angyalok ereje hoz nyugalmat és védelmet

Az angelit ásvány, vagy más néven kék anhidrit igen erős gyógyító erejú kő, nem csoda, hogy a legtöbben csak angyalkőnek nevezik. Ez az ásvány nagy hatással van a test, a lélek és az elme működésére is. Lássuk, milyen esetben lehet szükség az angelit áldásos erejére!

Az angelit nevét a görög anhydrous szóból eredeztetjük, ami tökéletesen illik is hozzá, hiszen vízmentes kalciumszulfát gipszből alakul ki úgy, hogy a gipsz elveszti víztartalmát.

Általában világoskék színű, gyakran vöröses pöttyökkel tarkított, de más színben is létezik. Érdekesség, hogy nem szabad, hogy víz érje, mert akkor elveszíti a fényét, mattá válik. Ha pedig hosszasan vízbe áztatjuk, vissza is változhat gipsszé a nedvesség hatására.

Angelit ásvány
Angelit ásvány

Ebben lehet segítségünkre az angelit

Legtöbben a testi egészség helyreállítására használják a gyógyító erejű ásványokat, így az angelitet is. Ez a víz elemhez tartozó kő a torokcsakrához kapcsolódik, így főleg ennek a területnek a betegségeire van gyógyhatással.

Torokgyulladás esetén szokás alkalmazni, helyreállítja a szövetek természetes állapotát, de harmonizálja a pajzsmirigy működését is. Mindemellett egyensúlyba hozza a test vízháztartását, enyhíti az ödémás tüneteket, javítja a vesék működését és segít a fogyásban és az elért testsúly megtartásában, valamint gyomorfekély esetén is segíthet a használata.

A lelket is egyensúlyba hozza az angyalkő

Sokak számára az elfogadás és elengedés komoly nehézségbe ütközik, nem csoda, hogy pszichoszomatikus betegségek jelentkeznek náluk. Ilyen a torokfájás, mely a kimondatlan dolgok magunkba tartása miatt alakulhat ki.

Az angelit segít elérni a belső harmóniát, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy elfogadjuk a velünk történt dolgokat, eseményeket és ne rágódjunk sokáig a későbbiekben rajtuk.

Az angyalkő segít magunkra találni, leküzdeni a depressziót is boldogságfokozó hatásának köszönhetően. A testet és a lelket is védelmezi. Enyhíti a bánatot és a veszteségérzetet, tompítja a haragot és a lelki fájdalmat és segíti a nyugodt, pihentető alvást.

Angelit ásvány
Angelit ásvány

Beszélgetnél az angyalokkal? Az angelit ebben is segít

A hiedelem szerint az angelit ásvány, azzal, hogy egyensúly teremt a fizikai, lelki és asztrális térben, segíthet abban is, hogy magukkal az angyalokkal kommunikáljuk, illetve erősíti a médiumi képességeket azokban, akik rendelkeznek vele.

Persze, nemcsak az angyalokkal való kapcsolatteremtést segíti, de a mindennapos kommunikációs és a kapcsolatépítési készséget is javítja, így ajánlott a használata a félénkebb, nyilvánosan megszólalni nem merő emberek számára is.

Ékszerként a legpraktikusabb ebben az esetben viselni, hiszen sosem tudni, mikor kell beszélnünk a gondolatainkról, megosztani másokkal a tudásunkat.

Segítségével a családi kapcsolatokat is erősíthetjük. Máskor elég a kezünkben tartani, vagy magára a torokcsakrára helyezni és elmerülni a meditatív állapotba, míg tart a kezelés.